22.06.24  
4,800 лв.

Toyota Yaris 1.0*бензин

Декември 2002, Хечбек, Употребяван автомобил, нов внос, В добро състояние, Бензин, 172 000км, Ръчни скорости, 68к.с., EURO 4, 1000см3, 4/5 врати, Светло сив
Здравейте!
Името ми е Иван Сотиров и съм собственик на автокъща Аутотръст. Благодаря Ви, че ще отделите време да се запознаете с предлагания от мен автомобил. При интерес за оглед на автомобила, моля да се свържете с мен предварително /0888 662 106/. Тъй като сме ангажирани с няколко линии бизнес, автомобилите могат да се видят САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕНА УГОВОРКА. В автокъщата няма постоянен представител, който да може да покаже автомобилите. При директно посещение, може да се наложи да изчакате 30-40 мин. , За да Ви бъде показан автомобила.
Представяме на Вашето внимание клиентски автомобил Toyota Yaris 1.0, 68 кс., 4 цилиндров мотор.
Автомобилът е българска регистрация. Дата на първа регистрация м. 12.2022 г. Задвижването е предно и ръчна скоростна кутия с 5 предавки. Автомобилът е с пробег от 172 500 км.
На автомобила е направен е пътен тест, комбинирано градско и извънградкско, за да се провери пътното поведение на автомобила. Всички агрегати и компоненти на автомобила работят безупречно.
Това е един ИСТИНСКИ И РЕАЛЕН автомобил, в добро здраве, което е предпоставка за едно дългогодишно експлоатиране в условията на комфорт и удовлетворение от покупката му при ниски експлоатационни разходи.
За повече подробности, моля да се свържете с нас на посочените телефони.
След оглед на автомобила предлагаме възможност за тестово шофиране.
Автомобилът се намира на адрес: гр. Пазарджик, околовръстен път изход от града посока с. Добровница. Веднага след Гробищен парк в дясно в двора на сервиз за Товарни автомобили, преди Азмъка.
Работно време Понеделник - Петък 09: 00 часа до 18: 00 часа. Събота и Неделя - само с предварителна уговорка за оглед.


Особености и Екстри

Иван Сотиров
Пазарджик
 
  • Изпрати запитване
  • Автомобилът се намира на адрес: гр. Пазарджик, околовръстен път изход от града посока с. Добровница. Веднага след Гробищен парк в дясно в двора на сервиз за Товарни автомобили, преди Азмъка. , Пазарджик
  •        виж на картата