27.05.21  
цена по договаряне

Бензинови мотофрези YANMAR, KUBOTA, ISEKI, MITSUBISHI от 3 до 6 к.с.

Май 1990, Мотоблокове, Употребяван, нов внос, В добро състояние, Бензин
Комбинация от бързи и бавни скорости на движение, отделна скоростна кутия на фрезата с 2 скорости на въртене, няколко позиции на ръкохватките за управление, възможност за разширяване и свиване на колелата. С възможност за откачане на фрезата и закачане на плуг, култиватор, браздир, ремарке.

Напълно обслужени двигател, скоростна кутия, ходова част и фреза. Пълна гаранция от 1 година. Следгаранционен сервиз и доставка на резервни части и възможност за закупуване на лизинг.


ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ е директен вносител на употребявани японски трактори, мотокултиватори, стопански инвентар и резервни части на марките KUBOTA, ISEKI, MITSUBISHI, YANMAR, SHIBAURA, HINOMOTO.

НАШИТЕ ТРАКТОРИ СА ПОДБРАНИ В ЯПОНИЯ И СЕ ПРОДАВАТ В ОРИГИНАЛЕН ВЪНШЕН ВИД. В нашият сервиз биват напълно обслужени, като всички износени и неработещи части са подменени с нови и оригинални.

Вие получавате готова за употреба техника, с 1 година ПЪЛНА гаранция, включваща и прикачния инвентар. Разполагаме и със собствен гаранционен и следгаранционен сервиз, доставка на резервни части, лизинг, безплатен транспорт до желана от вас локация и съдействие при регистрация в КТИ.

http://www.jtrading-bg.com

Особености и Екстри

 
 
 
  • Изпрати запитване
  • с. Поликраище, Главен път Е85 Велико Търново - Русе (до бензиностанция OMV), Поликраище
  •        виж на картата