18.09.20  
80 ЛЕВА

Гуми ЛЕТНИ 14цола за Бус 2броя

Употребяван, Троян, Гуми за Автомобили и джипове, Размер 185/70/14, Летни
Имам и други гуми за бусове,джипове,автомобили и мотоциклети!
ИВО
Троян