21.04.23  

Seat Inca 1.9 SDI

Март 1998, Пикап, Употребяван автомобил, За части, Дизел, Ръчни скорости, 2/3 врати, Бял
1.9 SDI
 
 
  • гр. Сопот пътя за лифта, Сопот