28.10.20  
165 лв.

За Лада Нива 2121-21213,Самара 2107/09/099,Ваз 2101,2102,2104/05 и др.

Употребявани, Аксесоари и Консумативи за Автомобили и джипове, Тегличи
Нови руски,германски и други
тегличи за Ваз,различни модели.
ИВО
Троян