24.06.24  
500 лв.

Двигател-фиат 1,9 дизел 00/06 на части

Употребявани, Подходящо за Fiat, Части за Автомобили и джипове
Двигател-Фиат 1,9 дизел 00/06.Продава се и на части.Може да се закупи само Главата за 350 лева
babauto
Плевен
 
 
  • град Плевен ; Дружба 1, до 121 блок., Плевен