16.06.22  
цена по договаряне

YANMAR FX24 24к.с. 2WD с фреза

Май 1995, Трактори, Употребяван, нов внос, В добро състояние, Дизел
YANMAR FX24 е с мощност от 24 конски сили 4х2, с 3-цилиндров дизелов двигател с обем 1 400 куб. см. Японски трактор, oборудван с хидравлично управление на прикачния инвентар, блокаж на диференциала.

Оригинален външен вид, реални снимки, реални конски сили, реална година на производство. НАПЪЛНО СЕРВИЗИРАНИ И ОБСЛУЖЕНИ двигател, скоростна кутия, ходова част и прикачен инвентар. 1 ГОДИНА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ, покриваща целия трактор, следгаранционен сервиз, доставка на резервни части и възможност за закупуване на лизинг. Безплатен транспорт.ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ е директен вносител на употребявани японски трактори, мотокултиватори, стопански инвентар и резервни части на марките KUBOTA, ISEKI, MITSUBISHI, YANMAR, SHIBAURA, HINOMOTO.

НАШИТЕ ТРАКТОРИ СА ПОДБРАНИ В ЯПОНИЯ И СЕ ПРОДАВАТ В ОРИГИНАЛЕН ВЪНШЕН ВИД. В нашият сервиз биват напълно обслужени, като всички износени и неработещи части са подменени с нови и оригинални.

Вие получавате готова за употреба техника, с 1 година ПЪЛНА гаранция, включваща и прикачния инвентар. Разполагаме и със собствен гаранционен и следгаранционен сервиз, доставка на резервни части, лизинг, безплатен транспорт до желана от вас локация и съдействие при регистрация в КТИ.


http://www.jtrading-bg.com

Възможност за лизинг

Особености и Екстри

 
 
 
  • Изпрати запитване
  • с. Поликраище, Главен път Е85 Велико Търново - Русе (до бензиностанция OMV), Поликраище
  •        виж на картата