21.06.24  
29 лв.

Парктроник за кола

Нови, Аксесоари и Консумативи за Автомобили и джипове, Друго
CH-DC2015 ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ Тази система е модерно помощно средство за поддръжка на автомобил. Тя е проектирана според симулиращите прилепи Bionics. Два детектора, които са инсталирани на задната част на автомобилите, ще се усилват и анализират чрез Controller. Осигурявайки се на 1,5 м от бариерите, 3-степенен звуков сигнал ще информира водача за безопасно разстояние .
Монтаж: Поставете контролера на подходящо място в задната част на автомобила. Pls не го поставяйте на влажното, горещо място. Поставете детекторите: първо направете дупка на правилното място, след това поставете сензор вътре, както е по-долу. Уверете се, че детекторът е залепен на ясно място. (Това е Cauo Jaag o d.sp.da as.opesodoud .06 u6 0-80 C. Закрепете бипър на задната седалка. 3.
Електрическо свързване: Свържете черен проводник към правилна част Свържете червения проводник към терминала на анод на поддръжка на светлина 4. Нашето предложение по време на вашата употреба: A. натиснете тежко, надуйте и удължете жицата на детектора ще повлияе на правилното му функциониране. B. откриването ще бъде променено като формата на бариера и материал се променят C. повърхността на детекторите трябва да се поддържа редовно, отговорна за всеки D. тази система е само помощна система, която няма злополуки. Speaker dwoid Обръщане на uijuie 1Ja1 JOSUOS JOsuas 5. Tech. параметри: Работно напрежение: 12V DC
Работна температура: -25- + 70 C Разпознаване на разстояние: 1,5m-0,2m

МД ЕЛЕКТРОН
Пловдив
 
 
  • Изпрати запитване
  • Пловдив булевард ''Кукленско шосе'', Пловдив
  •        виж на картата