17.01.21  

VW Jetta Coupe

Юли 1985, Седан, Употребяван автомобил, За части, Дизел, 200 000км, Ръчни скорости, 60к.с., 1600см3, 2/3 врати, Бежов
700лв. цялата!!!...Колата запали на -22градуса януари месец от раз!!!Моторът е като нов и много трудно ще се разделя с тази кола,тъй като е безпроблемна!!! Цената се коментира от 700 до 1000лева,според оборудването на колата!!!Може да я дам и под 1000лв,но ще си сваля доста неща от колата,за да ги монтирам на другата ми кола!
ALL TAXES FOR EXPORT,1 YEAR INSURANCE with GREEN CARD!!! Drive lovely,like new car! 1200km with one tank diesel !!! Posible to take with TURBO-ENGINE(+1000euro)!
Джета купе е рядък и много сполучлив автомобил с колекционерска стойност! С малко инвестиции по външния вид цената може да се умножи 3-4пъти!!!
С тази кола съм обиколил безаварийно цяла Европа и съм предоволен от нея! Не ми е спешна,не е проблемна и не искам да се отърва от нея!КОЛАТА Е В КАТЕГОРИЯ РЕТРО И ЗАСТРАХОВКАТА И Е 123лева на ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!
Можем да и монтираме 1,9TDI или 1,8GTI мотор и спортно окачване,ако предпочитате бензиновата версия и вискоките скорости.
АКО ИСКАТЕ САМО ДА КАРАТЕ,БЕЗ ДА ХОДИТЕ ПО СЕРВИЗИТЕ -ТОВА Е ВАШАТА КОЛА!!! А ако искате хубава кола на външен вид-предлагам и Джета 1,9tdi,2007година. Уважаеми колекционери и ценители: Предлагам на вашето внимание един уникален и рядък автомобил,почитан и достоен за уважение-Джета-КУПЕ от 86година-един много рядък,но добре запазен екземпляр,който е изкючително добре поддържан и може да Ви служи вярно още дълги години!!! КОЛАТА Е ОБСЛУЖЕНА НАПЪЛНО И С РЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ! КАРАМ Я ВСЕКИ ДЕН! Имам и лети джанти 15-ки с голям борд -само за 300лева! ЗДРАВА и НАДЕЖДНА КОЛА с МАЛЪК ДАНЪК И ЕВТИНА ПОДДРЪЖКА!!! 1,6 DIZEL-НАЙ-ЗДРАВИЯ ,ИКОНОМИЧЕН и НАДЕЖДЕН МОТОР ,слаган в това купе! ........НЕ ГОРИ ГРАМ МАСЛО,а върви като турбо дизел!!!!!
ПАЛИ БЕЗОТКАЗНО ВИНАГИ,ДОРИ СЛЕД 2 МЕСЕЦА ПРЕСТОЙ!!! МНОГО ПО-НОВИ ДИЗЕЛИ НЕ МОГАТ!
ПОДА Е ЗДРАВ!!! 5 скорости! ...Разход:5литра на 100км ,a върви доста добре! Със 120км/час катери на 5-та и най-стръмните баири,без да губи тяга!...Колата е след пълно обслужване,на стойност 550лева! СМЕНЕНИ СА : АНГРЕНАЖЕН КОМПЛЕКТ-РОЛКА И РЕМЪК-ГЕЙТС, ВОДНА ПОМПА,ЦИЛИНДРОВА ГЛАВА С НОВИ КЛАПАНИ, 4 броя НОВИ ДЮЗИ, СЪЕДИНИТЕЛ-КОМПЛЕКТ,Лагери на главините , МАСЛО 10/40 Лики Моли-немско-само за дизели, РАДИАТОРИТЕ , КАРЕТАТА и други неща,от които зависи безпроблемното каране на колата на много дълги разстояния! ...ПАРНОТО СТОПЛЯ НА 5-тата минута ,а на 15-тата вече е сауна вътре!!! ... Може да се види всеки ден в Градския сервиз от 8 до 17 часа. Обслужена ОТ-ДО! Само да седнеш и да си караш! ... Джетата е корава кола за работа и ще останете доволни! Частите са евтини като на Жигула! ...Бартери не ме интересуват,ако не са с доплащане от ВАС! МОЛЯ НЕ МИ ЗВЪНЕТЕ ЗА ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ-ВСИЧКО Е НАПИСАНО! ...Колата е вече в категория РЕТРО и предвид на перфектното и техническо състояние-ЦЕНАТА ЗАНАПРЕД САМО ЩЕ РАСТЕ НАГОРЕ!!! Предлагам пълно пребоядисване в цвят по ВАШ избор и претапициране на тази кола,в случай ,че сте ценители или просто искате да изкарате пари от нея след години!
Тази кола е с инвестиционна стойност,така,че не ми се обаждайте неподготвени,че била стара и ръждясала,да Ви я подаря за 500-600лева.Ако все пак сте си наумили да закупите Джета за 500-600лева мога да Ви докарам и такава!Прочетете малко за модела ,питайте тук там и тогава говорете.

Особености и Екстри

Комфорт: Стерео уредба
Сигурност: Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка
Друго: Сервизна книжка, Гаранция, Ретро
Частно лице
Габрово
fuhrer autoсервиз
Габрово