10.09.20  
30 ЛЕВА

Оригинален CD Changer Sony за Vw Golf , Bora, Passat , Polo , Lupo

Употребявани, Плевен, Аксесоари и Консумативи за Автомобили и джипове, Аудио, навигация и аларми