16.10.20  
350 ЛЕВА

Ръчни Скорости за Мерцедес Спринтер W906

Употребявани, Благоевград, Подходящо за Мерцедес Спринтер , Части за Бусове
Ръчни Скорости за Мерцедес Спринтер w906 след 2006 година - шум в 4та скорост!!!

Скоростите работят нормално но има шум в 4та скорост!
Частно лице
Благоевград