вчера  

Ford Ka 1,3 ВЕРИГА KLIM

Януари 1999, Хечбек, Употребяван автомобил, За части, Бензин, 126 000км, Ръчни скорости, 65к.с., EURO 4, 1300см3, 2/3 врати, Виолетов металик
Катализатора е 1000лв,джантите300!...Перфектно подготвена висока кола с хубаво парно и гуми!!! КЛИМАТИКА РАБОТИ!!!5000км ГАРАНЦИЯ за мотор и скорости,мога и да я удължа,ако аз Ви поддържам колата занапред!!! Цената пада надолу,само ако дойдете с 5000лева и купите няколко коли в ПАКЕТ!!!Ако дойдете с 10000лв и купите автовоз(10коли)-тази кола ви я подарявам!Други варианти няма! СЯДАШ И КАРАШ! Гражданската е до 30.март2021г! ОБСЛУЖИЛ СЪМ КОЛАТА ПЕРФЕКТНО И НЕ МИ Е СПЕШНА ЗА ПРОДАВАНЕ СЛЕДВАЩИТЕ 3 години!!! Обработил съм всички повърхностни ръжди с антикор на Вюрт и съм готов за зимата! Цената ще е тази и догодина!
ЗНАМ КАКВО ПРОДАВАМ! ТЕСТВАНА И ПРОВЕРЕНА ПОВЕЧЕ ОТ 4000километра-мотора и окачването не дават никакви дефекти!!! ХОДОВАТА ЧАСТ Е МНОГО СТЕГНАТА-НЕ ЛОПА ,НЕ ТРОПА и НЕ СЕ КЛАТИ!!!...ДВИГАТЕЛЯ НЕ ПИПВА МАСЛОТО И АНТИФРИЗА! Карам го с японско масло ЕНЕОС 10/40 от 14лева литъра и е като нов!!!
ТОВА Е КОЛА ЗА КАРАНЕ! ЗАРЕДЕНА С ЧЕРВЕН АНТИФРИЗ на -30градуса-ПАРНОТО СТОПЛЯ КОЛАТА НА 5-тата минута сутрин,не е като на другите фордове! От смяна до смяна не се долива масло!!!
Джантите (14-ки алуминиеви оригинални) ги продавам за 200лева,имам още един комплект 13-ки лети и тези са излишни.
...Колата е редовна и се кара градско всеки ден! ГОРИ САМО 5л. на 100км. а е доста пъргава!!! Колата е докарана на ход! Малко коли на тази цена могат да дойдат на собствен ход до България!!!
Здрава,икономична и стегната! Мотора е с верига-не е с ремък! Сменяте само едно масло след 10000км и газ! 1,3 е най-добрият двигател за това купе-колата върви на 5-та скорост от 50 до 150км/час!!! КЛИМАТИКА РАБОТИ,но е за пълнене(35-40лева максимум събира на всеки 2години)!!! Лятото ще го заредя,засега се радвам на горещото парно.

Колата е обслужена на 100% и си я карам с кеф!...... ... Има външни забележки,които са калкулирани в цената,която е КРАЙНА и не подлежи на коментар,ако ще да сте от близкия изток!!!
ЗА 100лева максимум колата може да бъде доставена до всяка точка на България ! ... ....
Бартери -не ме интересуват,ако не са с доплащане от Вас!!!.....Може с прехвърляне,МОЖЕ И БЕЗ!!! ...НОМЕРАТА СА ЕВРОПЕЙСКИ-ПОСТОЯННИ,не транзитни И МОЖЕ ДА НЕ СЕ СМЕНЯТ! С ТЯХ МОЖЕ ДА КАРАТЕ БЕЗПРОБЛЕМНО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! Като Ви изтече застраховката,може да си направите при мен БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ НОМЕРА ИЛИ ДА СИ РЕГИСТРИРАТЕ КОЛАТА С БГ.-НОМЕРА ,КОГАТО РЕШИТЕ!!!
Данъка на такава кола е 10 лева!

Особености и Екстри

Комфорт: Климатик, Стерео уредба, Алуминиеви джанти
Сигурност: ABS, Airbag, Аларма
Друго: Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка, Гаранция
Частно лице
Габрово
fuhrer autoсервиз
Габрово