08.09.20  
99 ЛЕВА

Комутатори,Роторни,Статори и Бобини(високоволтови)

Нови, Троян, Подходящо за Минск 125, Части за Мотори
Предлагам нови и употребявани части за Руски (Ссср),мотоциклети и мотопеди!
ИВО
Троян