14.09.20  
200 ЛЕВА

Двигател

Употребявани, Сопот, Подходящо за Volvo 440 460 480 двигател турбо, Части за Автомобили и джипове
Оборудван двигател за volvo 1.7 turbo intercooler
  • гр. Сопот пътя за лифта, Сопот