вчера  
7,999 ЛЕВА

ABI Award Northstar

Юни 1998, Караванa, Употребяван , нов внос, Лозен, 1 000км, Газово/Бензиново отопление, 7.4 метра, 5 спални места, Бял
Продавам голяма, двуоса луксозна каравана „Abi Award Northstar“ 1998г. Караваната е нов внос от Англия, в изключително добро техническо, интериорно и екстериорно състояние. Няма течове(не е и имала), без лоши миризми и без никаква влажност. Подът и стените са здрави и запазени. Всички прозорци са двойни и отваряеми. Разполага с антивибрационен теглич, а гумите са в много добро състояние, почти чисто нови(разполага и с резервна гума). Караваната е оборудвана с гардероб, множество шкафчета(изработени от масивно дърво), мивка, пердета и комарници (включително и на вратата), люк, собствен(оригинално вътрешно-вграден) резервоар за чиста вода, голяма газова бутилка, бойлер, печка за отопление, кухня с четири котлона, отделна фурна, грил, голям хладилник “Electrolux“ с камера(голяма) и множество кухненски шкафове за посуда, които увеличават пространството за съхранение и работното място, кабел за включване в 220 волта, ел.табло за управление на уредите, противопожарна система, система за сигурност и нов акумулатор, 12V осветление навсякъде (което работи) и на 220V, малка масичка между срещуположните столчета. Към караваната има малък форселт (предверие).
Интериорът е много свеж, като всички уреди работят. Голям Г-образен диван, който се трансформира в спалня за трима и още две седящи срещуположни места, които се трансформират/разгъват в едноетажно/двуетажно легло(с възможност за отделяне с перде).
При максимален капацитет караваната би могла да приюти пет човека съвсем спокойно.
Банята и тоалетната са в отделно помещение, отделено с врата, оборудвана с душ-кабина, мивка, електрическа тоалетна Thetford с казанче(с външно обслужване).

Дължина при теглене (външна) – 7.40м, вътрешна дължина(чиста площ) – 5.79м, вътрешна широчина – 2.16 м,тегло 1550кг.

Караваната е докарана на собствен ход, с английска регистрация и всички налични документи за регистрация в КАТ(включително оригинален сертификат), като който иска/ако иска ще има възможността след покупката да си я регистрира в БГ.

Особености и Екстри

WC
Частно лице
Лозен
  • Изпрати запитване
  • Сашо Димитров
    Лозен